За нас - M&S Lingerie

Ако трудно намирате правилния размер бельо за Вас- ние ще го изработим по индивидуални размери.

 

M&S Lingerie е бранд създаден през 2005г. Ние обичаме луксозната дантела и искаме всяка дама да може да се наслади на нашите продукти на достъпна цена. Всеки комплект на M&S Lingerie се създава по индивидуалните размери на клиента. Бельото ни се изработва в размери от XS до XXXL и можете да комбинирате различни размери на горна и долна част. 

 

Повечето от нашите модели имат възможност за регулиране на обиколките. По този начин дори пазарувайки онлайн можете да сте сигурни, че ще получите правилния размер бельо за да се чувствате комфортно. Винаги сме на Ваше разположение за да помогнем при избора на размер и модел, който ще бъде създаден специално за Вашето тяло. 

 

В секцията +SIZE можете да видите модели специално разработени за дами с пищни форми. Всеки детайл е изработен специално за да носи комфорт и удобство.

 

В секцията LIMITED EDITION  сме подбрали висококачествена лимитирана дантела, произведена за световни брандове като Versace и La perla. Защото всяка наша клиентка заслужава да се поглези с бельо от модния подиум.

 

Създаваме Вашето бельо с любов!